Sponsoren

Hoofdsponsor 2019

Medical Pet Shirts International en Suitical International zijn dé toonaangevende bedrijven met meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en produceren van medische beschermende kleding voor honden, katten en konijnen na een medische ingreep of aandoening. Producten die door de bedrijven onder andere zijn ontwikkeld zijn het Medical Pet Shirts, de voorpoot- en achterpoot bescherming, het top-shirt 4 in 1, de kopbescherming (als alternatief voor de beschermkraag) en het
DRY Cooling Vest ter voorkoming van oververhitting. Door de jarenlange ervaring, betrokkenheid en het blijven doorontwikkelen van alle producten in samenwerking met experts, die in het dagelijks leven met uiteenlopende medische aandoeningen te maken hebben, staat de kwaliteit van de producten en het welzijn van het dier voorop!

Alle producten van Medical Pet Shirts International en Suitical International zijn met grootste aandacht, zorg en met hart voor dier en natuur ontworpen en geproduceerd. Alles om de huisdieren, zowel in Nederland als wereldwijd er weer bovenop te helpen, stress te verminderen, het herstel te versnellen en de behandeling voor de dierenarts te vereenvoudigen. Zónder onder te doen aan de hoogwaardige medische kwaliteit dat de dierengeneeskunde vereist. Alle producten van Medical Pet Shirts International en Suitical International worden zorgvuldig in eigen fabriek met de hand geproduceerd, waarbij kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn onder andere alle producten vrij van gifstoffen en lood en zijn de verpakkingen biologisch afbreekbaar. Daarnaast worden alle producten zorgvuldig door meerdere personen op kwaliteit gecontroleerd in het belang van de dieren.

Wegens een groot hart vanuit de organisatie wil MPS en Suitical zich inzetten voor het goede doel.

Sponsors 2019

Bij het succesvol realiseren van procesinstallaties is het absoluut noodzakelijk dat 
engineering, prefabricage, montage, inbedrijfstelling en onderhoud naadloos op
elkaar worden afgestemd. De voordelen van een aaneengesloten proces binnen
één organisatie liggen in de éénduidige communicatielijnen, een doelmatiger
planningsproces en kortere levertijden.
Al deze disciplines vindt u bij Vofatec.

Restaurant YOLO

YOLO is very suitable for a cozy dinner, a fun cocktail night, business drinks or a walking diner up to 80 people. The entresol can also used for private dining or a cocktail area.

Nefrilda en de Drakenhoeder

Een verhaal over een ongewone vriendschap tussen een vurige draak en een vrolijkmeisje op een spannende reis

RedKiwi – Een full service digital agency. Met de krachtige combinatie van design en technologie creëren wij digitale werelden, platformen, shops en sites. Wij brengen complexe vraagstukken terug te brengen naar verrassende eenvoud. Zonder grenzen zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor zijn onze maatwerk oplossingen innovatief & duurzaam. Door strategisch digital partner te zijn voor de lange termijn, helpen wij onze klanten bij een krachtige positionering in de markt. Zo brengen wij organisaties en haar klanten dichter bij elkaar. Alles met met maar één doel: Create Digital Impact.

Als wereldwijd technologiebedrijf en dienstverlener in de animal health-sector ondersteunt Covetrus gezelschapsdieren-, paarden- en landbouwhuisdierenpraktijken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten, software en diensten waarmee we veterinaire professionals helpen de diergezondheid te bevorderen, sterke klantrelaties te onderhouden en een goed financieel resultaat te behalen.

Fields of Flanders is a 100% pure premium distilled gin, nice and herbal, fresh crispness, wonderfully elegant, smooth and refreshing with floral undertones. Fields of Flanders gin delivers flavour, body and character.

PhytoTreat is een nieuwe lijn verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor dier en mens.

Producten van PhytoTreat bevatten door ons onderzoekslaboratorium (PhytoGeniX) wetenschappelijk onderzochte, uit de natuur afkomstige stoffen zodat u altijd kiest voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gespecialiseerd in geschenkverpakkingen en verpakkingen op maat!


Dit waren onze sponsoren voor de
Roparun 2018

U kunt ons team ook sponsoren door op de onderstaande knop te klikken en te doneren.