Spinning marathon in volle gang!

25 spinning fietsen, volledig volgeboekt voor het goede doel! Naast fietsen ook verse stroopwafels te koop en mogelijkheid gemasseerd te worden of je nagels te laten lakken tegen een kleine vergoeding. Komen jullie ook? Sport Unlimited – Rokkeveen, Zoetermeer… van 10.00 – 14.00 uur.

Even voorstellen…

Wij zijn Team 98 MPS/SUITICAL. Een hecht team waarbij sportiviteit, gezelligheid en plezier voorop staat. Maar ook als het even tegenzit, zijn wij er voor elkaar. Zo heeft ieder van het team helaas wel iemand in de familie of vriendenkring die deze vreselijke rotziekte heeft of heeft gehad. Of erger nog, iemand heeft moeten verliezen. Alle teamleden, en een aantal vrienden om hen heen, zetten zich met elkaar dan ook voor meer dan 100% in voor het goede doel van de Roparun en doen dat met volle overtuiging.

Vorig jaar hebben wij de Roparun van Hamburg naar Rotterdam (ruim 560 km) volbracht en daarmee als team ruim 20.000 euro opgehaald voor stichting Roparun. Dit jaar gaan wij opnieuw de uitdaging aan, maar dit keer vanuit Parijs naar Rotterdam!

Welkom!

Welkom op de berichten pagina van ons team! Op deze pagina zullen wij updates geven over ons team, de activiteiten en leuke en nuttige informatie delen. Wij zouden het geweldig vinden als u ons team blijft volgen en wellicht een bijdrage kunt leveren.

Want uiteindelijk gaat het om dat ene doel… Zoveel mogelijk geld ophalen om leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.┬áVia de doneer button in het menu komt u op onze teampagina waar u ons team kunt steunen.

Alvast hartelijk dank!