Teamleden

Ons team, team 98 MPS/Suitical, bestaat inmiddels drie jaar. Het team is ontstaan vanuit een ander team. Een aantal ervaren deelnemers hebben toen besloten een eigen team op te willen richten. Zij hebben een team samengesteld  bestaande uit vrienden, familie en bekenden die allen een hart voor sport hebben maar ook zeer betrokken zijn bij het doel van de Roparun. 

Wij zijn een hecht team waarbij gezelligheid en plezier voorop staat. Maar ook als het even tegen zit, zijn wij er voor elkaar. Zo heeft ieder van het team helaas wel iemand in de familie of vriendenkring die deze vreselijke rot ziekte heeft of heeft gehad. Of erger nog, iemand heeft moeten verliezen. Alle teamleden, en een aantal vrienden om hen heen, zetten zich met elkaar dan ook voor meer dan 100% in voor het goede doel van de Roparun en doen dat met volle overtuiging.

De eerste twee jaar zijn wij gestart vanuit Hamburg. Dit jaar starten wij vanuit Parijs.  Net als voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar vele activiteiten organiseren waarbij wij zoveel mogelijk geld willen ophalen voor dit goede doel. Zie hiervoor de evenementen agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *